Botifler de l’any 2017

Benvingudes a una nova edició del premi Botifler de l’Any. Agraïm a les moltes persones que hi han participat en les edicions anteriors. Sabem que us agrada el morbo, el marro, la rauxa, la irreverència, l’humor amb mala llet i la transgressió. A nosaltres, també. Enguany esperem estar, un altre cop, a l’altura de les vostres expectatives.

Volem deixar ben clar a la nostra audiència que totes les nostres informacions estan basades en la rumorologia contrastada i en el safareig fidedigne, així com en el «diuen, diuen, diuen…».

Us recordem, un any més, la definició de botifler, segons el DIEC:

1.1 adj. [LC] Que té les galtes molt grosses.

1.2 adj. [LC] Presumit, arrogant.

2.1 adj. i m. i f. [LC] [HIH] En la Guerra de Successió, partidari de Felip V.

2.2 adj. i m. i f. [LC] [HIH] Que col·labora amb els enemics de la seva terra.

Enguany, volem aprofitar que ens fem grans per evolucionar i per créixer. És aquest el motiu pel qual hem decidit donar-li una volta al format del botifler de l’any 2017. Després de quatre edicions amb el mateix tipus de concurs, i d’haver vist desfilar per les nominacions del botifler autèntics herois i heroïnes de la mitologia de l’underground cardedeuenc -com Ana del Caudillo, Flavio Donpiso, Miriam la Cuqui o Jaime Llepada entre d’altres-, hem decidit donar un descans a tot aquest seguit d’espècimens.

D’aquesta manera, aquest any obrim el nostre espai de crítica a entitats, empreses i altres tipus d’agrupacions singulars, totes elles amb moltes ganes d’estampar amb lletres d’or els seus noms en la memòria col·lectiva de la Festa Major Autogestionada de Cardedeu.

I per si fos poc, a mesura que la Festa Major estigui més a prop, anireu descobrint la resta de novetats d’aquest Botifler 2017!

(Alerta spòiler: estigueu atentes a les xarxes i no us perdeu l’esdeveniment d’entrega d’aquest rellevant títol honorífic)

I, sense més preàmbuls, els candidats a Botifler de l’any 2017 són:

1- Catalana de Treball (ETT)

2- Granier

3- No ets de Cardedeu si no… (Grup de Facebook)

Com cada any, podeu votar a través d’aquesta enquesta o bé dirigir-vos a la barra del Polvorí durant els dies de Festa Major.

 

Dilluns 14 d’agost a les 23.30h, acosteu-vos a la Plaça del Polvorí per conèixer el veredicte del Botifler de l’Any 2017 i veure l’entrega de premis!

Anuncis