Divendres 13 d’agost de 2021

5

11 h: Camins sonors

De la mà de Júlia Espinet, els més petits podran gaudir d’un matí ple de ritmes i energia. Experiència musical i artística que combina la percussió corporal, el graffiti i la creació d’instruments amb material reciclat. La manera més divertida i dinàmica de fer música!

WhatsApp Image 2021-08-04 at 20.55.01

13 h: Vermut amb PD Kardat

Com que aquest any no tenim l’oportunitat de fer la sardinada anual i volem continuar gaudint aquesta estona amb vosaltres, substituïm el dinar per una ballaruga amb PD Kardat, acompanyada de la vostra beguda preferida! Que no ens treguin les sardines del foc…:)

IMG-20210703-WA0020

19 h: Trenquem el silenci amb Carme Diaby i Mònica Morlans: Conversa per l’erradicació dels abusos sexuals a menors

Som supervivents i activistes per l’erradicació dels abusos sexuals. Som actives i activadores, amb facilitat per parlar d’emocions i crear ambients de cures i benestar. Volem compartir les nostres vivències per ajudar a trencar el silenci i a fer pedagogia social per erradicar els abusos sexuals a menors. (Carme Diaby i Mònica Morlans)

Xerrada que es durà a terme a l’Esbarjo de Cardedeu. L’aforament és de 25 persones. Afanya’t!

6cf6123c-e736-4123-961a-911fa47cf8a7

20.30 h: Dona Dona

Dona Dona és un petit espectacle organitzat per Artescena Social basat en el text de 8 de març de Maria Mercè Marçal. Artescena Social, té com a objectiu la dinamització comunitària a través de les arts escèniques per fomentar la cohesió social i promoure les relacions d’intercanvi generacional. L’associació parteix per les seves intervencions dels fonaments del teatre i de l’educació social. Artescena ha intervingut en àmbits molt variats, promovent processos socials i artístics. Desenvolupa els seus projectes amb col·lectius en risc d’exclusió social, de nouvinguts, gent gran, joventut i dones.

Veniu a compartir l’espai del Polvorí i a gaudir d’aquesta experiència escènica!

WhatsApp Image 2021-08-01 at 17.32.43

21 h: Uxue

Uxue ha sigut la guanyadora de la primera edició d’Operació Paki, concurs de música organitzat per RTV Cardedeu i el casal de joves La Paki. Dins de tot el talent que hi havia en aquesta edició, Uxue n’ha sigut la guanyadora, i tot i estar començant la seva carrera musical, ja és una artista amb molta força escènica i amb un projecte propi que estem segurs que us deixarà bocabadats! Veniu a conèixer-la a l’escenari del Polvorí!

WhatsApp Image 2021-08-05 at 13.57.09

Fotografia: Marta Illa

22 h: DJ Avyz

Fi de festa amb DJ Trapella

La guanyadora del primer concurs de Dj organitzat pel Polvorí ens farà ballar fins que perdem la raó aquest segon dia de Festa Major!!

Cartell nom