Divendres 14 d’agost de 2020

16.30 h: Gimcana infantil (pl. Sant Joan)

Els nens i les nenes han estat dels grans oblidats en la crisi sanitària que estem patint. Per això, l’Esplai Bruixes i Bruixots i l’Agrupament Escolta Rocafort uneixen forces per preprar una gimcana d’allò més divertida -i d’allò més segura!- per als més petits! Apunteu-vos-hi! [les inscripcions es faran a partir de les 16.30 h a la Plaça Sant Joan]

 

 

 

 

 

 

A les 19h, obertura de portes de Can Mills, l’espai del Polvorí 2020.

 

20 h: Ginestà

Ginestà son una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor. Musicalment s’han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l’essència pop-folk de les seves cançons.

 

21.30 h: Sopar popular

No, malauradament aquest any no tindrem ni el sopar km 0 ni la ja mítica sardinada. Però no volem renunciar a trobar-nos i sopar junts. Per això, us convidem a Can Mills, convertit en un restaurant a l’aire lliure on haureu de portar el vostre propi sopar i nosaltres ens encarregarem de la beguda i la resta.

 

22.30 h: Botifler de l’any

Sabem que us agrada el morbo, el marro, la rauxa, la irreverència, l’humor amb mala llet i la transgressió. Volem deixar ben clar a la nostra audiència que totes les nominacions estan basades en una metodologia extraordinàriament subjectiva, basada en la rumorologia contrastada i en el safareig fidedigne, així com en el diuen, diuen, diuen…

Així comença la ja tradicional gala del Botifler de l’Any, i aquest 2020 també en tindrem. Aquí hi trobareu tota la informació!

 

23 h: Laia Llach

Vinguda de la nostra pròpia comarca, la Laia Llach és una autèntica promesa de la música. La seva tendresa i sensibilitat juntament amb la proximitat de la seva proposta íntima de ben segur que ens emocionarà.

 

Fi de festa amb PD Paunxo