Diumenge 13 d’agost

TARDA

|Plaça El Polvorí a les 18 h|

Tarda infantil amb REGGAE PER XICS

Reggae-per-xics-The-Penguins-portada

El grup The Penguins interpreta REGGAE PER XICS, un concert on es presenta un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. S’estableix així una combinació única entre el nostre repertori popular i l’estil conegut com a Reggae (amb moltes de les seves variants), creant unespectacle dinàmic, alegre i participatiu. Es tracta d’una proposta apta (i adaptable) a totes les edats, on a part de l’assistència al concert i l’audició, es podran descobrir els diferents instruments que componen el conjunt (famílies de corda, vent i percussió), cantar, descobrir alguns dels secrets dels ritmes caribenys i fins i tot ballar.

|Carrer de Baix a les 19 h|

 Jo de petit jugava al carrer

Jo-de-petit-jugava-al-carrer

Els botiguers del carrer de baix tornen a participar aquest any amb el Polvorí pintant a terra tota mena de jocs perquè els més petits de Cardedeu puguin jugar al carrer!

NIT

|Plaça El Polvorí a les 23:30 h|

Mani-festa-acció

resum-polvori-2016_ok.mp4.Imagen fija004

Com no podia ser de cap altra manera, torna un any més un dels actes més esperats del Polvorí, la Mani-festa-acció, enguany amb la revolució russa al centre, i amb l’antifeixisme i l’anticapitalisme com a eixos principals. No hi falteu!

Tot seguit, a la plaça del Polvorí…
Statu Quoniam

statuquoniam

Statu Quoniam el formen dos amics d’infància: Trejo i Vico. Va ser justament a la festa major de Cardedeu de fa uns anys on, enmig de l’eufòria i la festa, van compartir les primeres rimes, descobrint així els interessos comuns i les ganes de fer música. Més endavant van participar dins el col·lectiu Neuronautæs, però no va ser fins més tard que van decidir reprendre el projecte comú i tirar endavant una maqueta: “L’Inici de la Inèrcia”. Un treball que representa un procés d’experimentació, un joc amb diferents estils i l’expressió de les seves inquietuds personals i socials. Rap? Sí, però fugint dels tòpics i aparences que caracteritzen l’escena del HipHop actual. Cardedeu representa!

The Penguins Band

the-penguins_2.jpg

Una banda santfeliuenca, composta per 11 amants de la música jamaicana que es dediquen a tocar per a grans i petits! Do The Reggae & Do The Penguin. Ens fa moltíssima il·lusió tornar-los a tenir al Polvorí celebrant aquests 15 anys!!

Fi de festa amb…
PD Lee Beats

foto de LeeBeats.

PD LeeBeats són dos DJs de Sant Celoni, que ens portaran una barreja de rock i música electrònica i urbana.

Anuncis