Dissabte 12 d’agost

MIGDIA

|Plaça El Polvorí a partir de les 12 h|

Vermut musical

13987623_917552185021764_5289674165318308915_o

Comencem el dia amb un bon vermut abans de la sardinada, amenitzat amb música!

|Plaça El Polvorí a les 14 h|

 Sardinada popular

resum-polvori-2016_ok.mp4.Imagen fija002

La Sardinada Popular del Polvorí ja s’ha consolidat com un dels actes més propis de la Festa Major Autogestionada. Després d’un bon vermut musical, podreu carregar encara més les piles amb una bona llesca de pa amb tomàquet i sardines per 8€. Una molt bona manera per explicar-nos tot el que han donat de sí aquests dies!

TARDA

|Plaça Margarita Xirgu a les 17 h|

Guerra de Farina

guerra-farina

La ja més que tradicional Guerra de Frina del Polvorí torna aquest any per convertir la tarda de dissabte en una de les més esperades per als nens del poble! Formeu un grup, poseu-vos un nom ben engrescador i que comenci la batalla! Apunteu-vos aquí:

Inscripcions

|Can Montells a les 19 h|

Baixada de Carros

GOPR8901.MP4.Imagen fija001

La baixada de carros -de fabricació pròpia, sense motor ni pedals- aquest any compta amb un nou circuit i moltes novetats. Canviem el Parc de la Serreta per les rampes de Can Montells. El carro cal que tingui un sistema de frenada, així com també serà obligatori l’ús de casc per part de tots els participants.

mapa-baixada

Apunteu-vos amb el vostre carro aquí:

Inscripcions

Abans d’incriure-us, consulteu, si us plau, les bases per participar a la Baixada de Carros:

Bases i reglament de la Baixada de Carros

I, sobretot, si sou menors d’edat, recordeu portar impresa i signada l’autorització dels pares:

Autorització menors

Hi ha un munt de premis! Gas!!

A partir de les 23:30 h a la plaça d’El Polvorí…

NIT

A las Bravas

0009334352_100

A Las Bravas Guerreton estaran tocant a l’escenari del Polvorí a partir de les 23:30 h. Vinguts des de Madrid, ompliran la plaça de “guerretón de barrio”. Diuen que tenen la ment al Carib i els peus a l’asfalt… Preparats per ballar?

Sigelpa

Sigelpa

Sigelpa és una banda de folk-punk de Terrassa, amb uns quants anys d’activitat a l’esquena. Van arrencar el 2011 i, des de llavors, s’han recorregut uns quants països presentant la seva música.

I el fi de festa amb…

PD Oli

dj-albert-olive

Punxa-disc de Cardedeu. Ha punxat durant anys al Polvorí i altres Festes Majors i torna aquest any per celebrar el 15è aniversari amb nosaltres! Gran fan dels mashups. En té de grups coneguts com Manel, Mazoni, Dusminguet, Bongo Botrako, Zoo, etc. En una sessió pot sonar tan rumba com reggeaton, electrònica, rap o estils que segur que us faran ballar. Ara, els temazos d’abans i actuals que no faltin.

Anuncis