Dissabte 15 d’agost de 2020

10.30 h: Conta-contes amb Alicia Molina

L’Alicia alterna l’activitat de narradora oral, que inicia el 1997, amb sessions de contes per a nens, adults, joves i persones grans, amb la de docent a què es dedico des de 1980. És la nostra narradora oral de capçalera a Cardedeu i tenir-la al Polvorí ens fa una il·lusió espectacular!

 

 

11.30 h: Taller de graffiti amb Erol Urbà

Erol Urbà és un col·lectiu que treballa amb l’art i l’educació no formal des d’una perspectiva social i comunitària. Partint dels elements del Hip Hop (Breakdance, Rap, Graffiti, Dj/beatmaking) dinamitzen activitats i projectes encaminades a l’empoderament individual i col·lectiu. Tindrem la sort de tenir-los al Polvorí preparats per deixar emprenta a les parets de Can Mills! [inscripcions properament!]

 

17.30 h: Concert infantil amb Les Carquinyoli

Fa tot just un any van debutar al Polvorí i enguany tornen per fer bellugar l’esquelet als més petits de la festa. I a més, venen carregades de sorpreses. De moment, sabem que hi haurà molts més carquinyolis, contes, teatre… Tot això amb un espectacle titulat “La biblioteca del bosc”.

Les Carquinyoli (30).JPG

 

19.30 h: Mani-festa-acció 2020 (pl. Sant Joan)

Un altre dels clàssics del Polvorí torna amb una versió adaptada a la situació sanitària. No us podem explicar massa, però us prometem una experiència crítica i combativa, que en aquesta nova normalitat que ens imposen ja ens cal!

 

A les 20h, obertura de portes de Can Mills, l’espai del Polvorí 2020.

 

21.30 h: Joina

Joina Canyet és una artista empordanesa difícil d’emmotllar en un sol gènere musical. Formada en piano clàssic, combina influències musicals molt diverses que podem veure reflectides en les cançons d’aquest primer treball discogràfic. Companyes és un recull de vuit cançons, de rap en català, amb una forta càrrega feminista i de reivindicació social, fruit de l’experiència personal i d’una voluntat profunda de compartir i col·lectivitzar aquestes lluites. Amb una formació de cinc músiques, el disc combina influències del hip-hop, el funk, el jazz, el flamenc i la música clàssica. Aquest primer disc de Joina és un treball colpidor i molt personal. Inspira determinació i lluita però a la vegada molta tendresa i llum.

 

Fi de festa amb Enriqueta Sound System

Si sou de Cardedeu, ja sabeu què esperar-ne d’aquest trio calavera. Ritmes llatins i tropicals i amb el seu catxondeo sabrosón tan políticament incorrecte. No hase falta desir nada más.