Mesures covid-19

Degut a la situació generada a partir de l’esclat de la pandèmia per Covid-19, enguany el Polvorí ha patit una sèrie de canvis per tal de poder garantir una festa major segura per a totes i que minimitzi al màxim els riscos de contagi del nou coronavirus. Perquè la salut ha d’anar per davant de tot, però perquè alhora no volem renunciar a gaudir de la nostra festa major.

Per tal de fer-ho, hem adoptat les següents mesures:

  • Totes les activitats del Polvorí 2020 es desenvoluparan a l’espai de Can Mills excepte la gimcana infantil i la manifestacció.
  • L’aforament estarà limitat i caldrà adquirir entrades (gratuïtes) de forma prèvia a través de la web festamajorcardedeu.cat o de forma presencial al TAC.
  • Les entrades seran per nits i es podrà entrar al recinte de Can Mills a partir de l’hora especificada per cada dia (dijous a les 20h, divendres a les 19h i dissabte a les 20h). Un cop dins del recinte, no es podrà sortir i tornar a entrar.
  • La finalització dels concerts serà a la 1 de la nit de forma puntual. Un cop s’aturi la música, tothom haurà d’abandonar l’espai de la forma més àgil possible.
  • L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment. Les persones que tinguin dificultats respiratòries estaran excloses de l’obligatorietat de portar-ne.
  • Durant tots els actes, caldrà mantenir la distància de seguretat en tot moment. Caldrà estar assegut o dret davant de la cadira. Només es permetrà l’agrupament de persones si aquestes pertanyen al mateix nucli de convivència.
  • L’organització posarà a disposició de les assistents servei de barra, venda de gots (enguany no retornables), gel hidroalcohòlic, lavabos desinfectats freqüentment i cadires/taules.
  • Les persones assistents, de forma responsable, assumeixen que no pateixen cap símptoma de la covid-19 i que no han estat en contacte amb cap persona que hagi resultat positiva per coronavirus en els darrers 14 dies.

 

La mascareta del Polvorí

Recordeu que podeu comprar les mascaretes del Polvorí al Compàs, a la Papereria & hobby, a Artijoc, a la Coderch dels Estalvis i a la del centre, a l’Otro Bolo, al Pla de la Calma, al vitamina.com (Mercat Municipal) i a la Guingueta del Pompeu Fabra.

WhatsApp Image 2020-08-08 at 10.20.41